Qui som?

Comerç vilafranquí de productes naturals des del 1997.

Qui som?

Pioners en la introducció a la comarca de fruita, verdura, làctics, carn,…          procedents d’agricultura ecològica.

Laura

Soc dietista holística. Treballo a Font de Salut des del 2016, però és com si hi hagués treballat tota la vida, som una família.

Font de Salut per mi no només és la meva feina, sinó un espai on gaudir del que més m´agrada, ajudar a les persones a assolir una bona salut.

Angels

Treballar a Font de Salut per mi és un aprenentatge diari i una manera de transmetre als nostres clients una alternativa saludable amb productes ecològics i naturals que ens ajuden a sentir-nos millor.

El més gratificant per mi és quan ens agraïu el nostre assessorament i la efectivitat del mateix. Perquè en definitiva Font de Salut … sou vosaltres.

Roser

Font de Salut va néixer fa 25 anys com a fruit de la inquietud per crear el meu propi negoci. Però no havia de ser un negoci qualsevol, havia de ser un projecte en el que la base fos el benestar i la salut de les persones. Això passava per l´aposta pels productes ecològics i el menjar “de veritat”.

No ha estat fàcil, però la voluntat d´oferir sempre el millor, la satisfacció de veure la botiga tan ben assortida i la resposta dels nostres clients han compensat de llarg aquestes dificultats.

+ AMABILITAT, HONESTEDAT

Quelcom tan senzill i elemental com el bon tracte cap els nostres clients/es. Atenció assessorament i com no? Gratitud

+ PROFESSIONALITAT

Competència i preparació en el terreny de la salut, suplementació, dietètica,…

+ QUALITAT

Marca de la casa de FS . Productes amb certificació BIO cercant el màxim de respecte per la sostenibilitat i per la proximitat.

No partim de zero

Continuem en el mateix local d´un herbolari tradicional que necessitava una renovació

Primers passets

Font de Salut neix al 1997 i agafa el testimoni d´un antic herbolari del carrer de la Font, la dietètica Domènech. Un negoci que necessitava una injecció d´il.lusió i de renovació importants. L´any 2003 ens traslladem al n. 50 del mateix carrer, a on continuem des de llavors.

Voluntat d´innovació

En tot moment la marca de la casa és l´aposta decidida per uns productes, tant
d´alimentació com de suplementació de la màxima qualitat. Tanmateix assistim a les fires locals més importants del sector : Biocultura, Ecoviure,…

Màxima qualitat

Sempre intentem oferir als nostres clients productes de la màxima qualitat i fiabilitat a preus raonables : no es pot comparar el preu d´un producte convencional amb el preu
d´un producte biològic, senzillament perquè no són el mateix producte.

La gratitud, l´amabilitat i la professionalitat són altres de les constants de la nostra manera d´entendre el comerç : informació, assessorament – que no vol dir consulta
– i ètica professional al servei dels nostres clients.

1997

Els nostres inicis

2003

El nostre creixement.

2022

La actualitat

2023

Actualment

Actualment i malgrat les dificultats econòmiques

Font de Salut mira el futur amb optimisme i amb realisme

Gràcies a una actuació austera i honrada hem pogut mantenir la nostra plantilla, els nostres proveïdors i en bona part els nostres clients.

Ara, a més a més iniciem el repte de la venda on line i és que els temps canvien i ens hi hem d´adaptar.

Aquesta és la nostra aspiració continuar treballant amb convicció per la importància de la salut en la vida de les persones.

Alimentació sana, informació, hàbits saludables… en definitiva… futur sostenible.

Actualment i malgrat les incerteses,

Font de Salut mira el futur amb optimisme i amb realisme.

Gràcies a una actuació honrada i austera hem pogut mantenir la nostra plantilla, els nostres proveïdors i també els nostres clients.

25 anys d´experiència avalen el nostre projecte i aquesta és la nostra aspiració, continuar treballant amb convicció  per la importància de la salut en la vida de les persones : alimentació sana, informació, hàbits saludables,… en definitiva, futur sostenible.

alimentació sana, informació, hàbits saludables,...

en definitiva, futur sostenible.

Contacta’ns

Si tens alguna consulta o dubte sobre com funcionem, sent-te lliure de preguntar-nos-ho.