Que oferim?

Productes Bio

01.

Productes Bio

Certificats, de proximitat. Tot el que necessites per omplir el teu rebost : fruita i verdura, pa, pastes i cereals, làctics, carn i peix, productes vegans,… treballem amb proveïdors compromesos amb la qualitat, amb la sostenibilitat, i també amb el tracte a les persones.

02.

Suplementació

Si la base de la salut és una alimentació sana i uns hàbits saludables, no és menys important l´aportació d´uns bons suplements que puguin complementar
l´anterior. Doncs bé a Font de Salut trobaràs un ampli assortit de tot tipus de suplements : vitamines, minerals, oligoelements, plantes medicinals, aliments funcionals, i per descomptat, assessorament per a reforçar la teva salut.

03.

Cosmètica natural

Cuida la teva pell igual que cuides el que menges. Si  a Font de Salut tenim tant d´assortit de cosmètica orgànica és perquè ens encanta. La llista és llarga : cremes facials, corporals, solars, olis essencials, aigües florals,… Ens adaptem a les teves necessitats i també a la teva butxaca!

04.

Proximitat

Donem prioritat sempre a agricultors i elaboradors locals, als que sovint coneixem personalment : fruita i verdura de l´Ordal i el Maresme, pa de l´Anoia, pastes i cereals del Moianès, herbe si plantes de la Conca, carn del Pirineu. I és que un platan ecològic que hagi viatjat més que tú, pótser ja no ho és tant d´ecològic.

05.

Informació i assessorament

Professionalitat avalada per l´experiència del nostre personal. Tracte personalitzat, amabilitat i gratitud : quelcom tan senzill, tan elemental i que tant es troba a faltar en molts àmbits del món que ens ha tocat viure.